Huurvoorwaarden

 

Verhuurperiodes

Het appartement wordt per week verhuurd. De huurperiode begint zaterdagmiddag om 14.30 uur en eindigt zaterdagmiddag 12 uur wanneer de eindschoonmaak door de huurder wordt gedaan. Wanneer de eindschoonmaak door de verhuurder dient te worden gedaan, eindigt de huurperiode zaterdagvoormiddag om 10 uur. Wanneer het mogelijk is, wordt van deze regeling afgeweken in onderlinge afspraak.

 

Reservatie

 

Bij reservatie dient binnen de week een waarborg betaald te worden van € 200 op rekening nummer IBAN: BE24 9793 9927 4738, BIC: ARSPBE22. De reservatie van een huurperiode wordt pas definitief na betaling van deze waarborg. Het huurbedrag dient ten laatste 14 dagen voor het begin van de huurperiode betaald te zijn.

Het bedrag van de waarborg zal ten laatste 1 maand na het verstrijken van de huurperiode terugbetaald worden aan de huurder na aftrek van de kosten van het verbruik van elektriciteit, gas, water en eventuele andere kosten zoals de eindschoonmaak of schade.   

 

Verbruik

 

Elektriciteit, gas - en waterverbruik worden volgens telleropname aangerekend aan de prijs die door de nutsmaatschappijen aan de verhuurder aangerekend worden. 

 

Eindschoonmaak

 

De eindschoonmaak dient op het einde van het verblijf grondig te gebeuren door de huurder. Indien gewenst kan op aanvraag de eindschoonmaak door de verhuurder worden gedaan aan een prijs van € 75. Indien de eindschoonmaak niet naar wens werd gedaan zal minstens eenzelfde bedrag van het voorschot worden ingehouden.

 

Inventaris

 

De inventaris bevindt zich in het appartement en dient gecontroleerd te worden bij aankomst. Eventuele afwijkingen dienen onmiddellijk te worden gemeld aan de verhuurder.

Bedlinnen, badlinnen en keukenlinnen dienen zelf meegebracht te worden.

 

Varia

 

  • Ontvangst en terugbezorging van de sleutels gebeurt in samenspraak met de verhuurder
  • De huurder dient zich te houden aan het reglement van inwendige orde. Dit reglement bevindt zich in het appartement
  • In het appartement mag niet gerookt worden gelet op brandveiligheid
  • Huisdieren niet toegelaten om hygiënische redenen
  • Het appartement mag niet onderverhuurd worden
  • Jongerengroepen zijn niet toegelaten

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Comfortabel genieten in Blankenberge